KONTAKT

Brian Højhus

Brandteknisk Rådgiver | Fire Protection Manager CFPA-E

Brian er uddannet som Brandrådgiver via CFPA-E.
Han har 8 års erfaring inden for bygninger og brandrådgivning, med speciale i kap. 7 – Drift, Kontrol og Vedligeholdelse.
Brian laver brandsyn og rådgiver jf. BR18 myndighedskravene.

Mobil: 22 65 11 99

E-mail:
brian@danskdkvplan.dk

Søren Dybro

Brandteknisk Rådgiver | Senior Technical Advisor | Civiløkonom

Søren er bankuddannet, med solid erfaring inden for ejendomsbranchen herunder køb og salg, Facility Management, renoverings-opgaver samt rådgivning ifm. brandteknisk gennemgang jf. kap. 7. Søren dækker hovedsagelig Sjællandske ejendomme fra kontoret i Taastrup.

Mobil: 61 31 26 10

E-mail:
soren@danskdkvplan.dk

Emil Gade

Brandteknisk Rådgiver |
Ansvarlig Digital DKV-Plan

Emil er uddannet tømrer med 7 års erfaring inden for branchen, og har tidligere arbejdet som Teknisk Service Leder på en efterskole. Emil rådgiver efterskoler, skoler, institutioner m.m. Han er samtidig også manden I skal have fat i, hvis I har spørgsmål til den digitale platform.

Mobil: 92 15 78 43
E-mail:
emil@danskdkvplan.dk

Mikkel Kristensen

Driftsansvarlig
og teknisk service

Mikkel er uddannet hos Politiet, hvor han har arbejdet i forskellige afdelinger i hovedstadsområdet. Uddannelsen er suppleret med  brandteknisk viden med speciale i Kap. 7 – Drift, Kontrol og Vedligeholdelse. Mikkel har Driftsansvar på ABA og sprinklerinstallationer, foruden han udfører kontrol af brandtekniske installationer.

Mobil: 50 57 84 05

E-mail:
mikkel@danskdkvplan.dk

Rasmus Lauritsen

Konstruktør | Brandteknisk Rådgiver

Rasmus er uddannet bygningskonstruktør og har stor erfaring med projektering af brandforhold, myndighedsbehandling, projektledelse, byggeledelse og bygherrerådgivning. Rasmus er under uddannelse til Certificeret BK2 Brandrådgiver.

Mobil: 92 15 78 61

E-mail: rasmus@danskdkvplan.dk

Simone Kjær Kølbæk

Marketingmedarbejder

Simone er uddannet indenfor erhverskommunikation fra Aarhus Universitet. Med erfaring indenfor marketing og kommunikation varetager hun alle marketingopgaver, herunder styring af sociale medier, hjemmeside, grafisk materiale og tekstforfatning til diverse materialer.  

Mobil: 48 88 05 79            

E-mail: simone@danskdkvplan.dk

avatar, person, neutral-159236.jpg

Lotte Gade

Administrativ medarbejder

Lotte er vores administrative medarbejder med stor erfaring inden for kontoradministration. Hun sikrer, at alle administrative opgaver bliver håndteret effektivt og professionelt, og hun bidrager med sin omfattende viden til at optimere vores interne processer.

Mobil: 92 15 78 69

E-mail: lotte@danskdkvplan.dk

Sabine Boesen

Digital Marketing

Med mangeårig erfaring som selvstændig, håndterer Sabine opdateringer på social media platforme, udarbejder tekst materialer, korrekturlæsning og diverse administrative opgaver.

Mobil: 25 33 77 40

E-mail: sabine@danskdkvplan.dk

Få hjælp til DKV Plan - kontakt os på 72727256 - og vi er klar til at hjælpe jer.

Adresse

Nupark 51, 7500 Holstebro
Vermlandsgade 51, 2300 København S